Hallo, mijn naam is Kim Hanselman.

In 2001 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan Saxion Hogeschool te Enschede. Direct na mijn studie ben ik als fysiotherapeut aan de slag gegaan in een particuliere praktijk. Al vrij snel ontdekte ik dat alleen fysiotherapie niet voldoende voor mij was om de klachten van mensen te kunnen behandelen. Mede om deze reden ben ik gestart met de opleiding manuele therapie SOMT te Amersfoort. Hierbij ontwikkelde ik zeer veel kennis in klachten vanuit de gehele wervelkolom waarbij manuele therapie, bestaande uit manipulaties en mobilisaties, een sneller resultaat gaven.

In 2006 heb ik de opleiding manuele therapie afgerond en heb ik aansluitend de masteropleiding Professional Master Manuele Therapie gevolgd en afgerond (2008).

Lerend om klachten en symptomen beter te begrijpen wilde ik op zoek naar de oorzaak van deze klachten. Osteopathie sluit hier volledig bij aan. De opleiding ben ik gestart aan de International Academy of Osteopathy (IAO) in Zeist. Deze deeltijdopleiding heb ik afgerond in 2018 als osteopaat D.O.

Naast het volgen van studies, cursussen en mijn werk als osteopaat woon ik samen met mijn partner. We hebben drie prachtige kinderen. In mijn vrije tijd ben ik actief en hou ik van hardlopen, body pump en ondernemen we als gezin activiteiten. Omschrijvingen die bij mij passen zijn: gedreven, enthousiast, doorzetter, humor en ik hou van werken met mensen.

Ik ben Ostepaat D.O. – M.R.O. (Diploma Osteopathie) en geregistreerd bij het Nederlands register voor osteopaten. Klik hier voor de site van het NRO. Tevens ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO).

Experienced Therapists

Our therapists boast of 100 years of combined experience

Easy Access Clinic

Our London based clinic is easy to access for everyone

Trained Therapists

Our therapists are fully trained to highest standards

Personalised Treatment

Our treatment plans are tailored perfectly for you

Fully Equipped Clinic

Our clinic is fully equipped with the best equipment

Child Physiotherapists

We are specialists in child physiotherapy treatments